Od moćnog veznjaka nije ostalo ništa: Brutalno je prebio roditelje i postao je ovisnik o drogama
Foto - Twitter

Fredy Guarin daleko od prave forme

Od moćnog veznjaka nije ostalo ništa: Brutalno je prebio roditelje i postao je ovisnik o drogama

Midhat Šljivak

Dobar dio profesionalnih fudbalera osjeti velike promjene na svom tijelu nakon završetka igračke karijere.

Tako je i sa nekadašnjim veznjakom Intera i Porta Fredyjem Guarinom, koji se poprilično opustio nakon što je rekao zbogom vrhunskom fudbalu.

Guarin je prethodnih mjeseci često bio u centru pažnje u Kolumbiji. Pojavili su se snimci na kojima je brutalno pretukao roditelje, a prije nekoliko dana na društvenim mrežama je pokazao i kako danas izgleda.

Nasmijani Guarin očigledno je opušteniji više nego ikad, ali je u Kolumbiji u policijskim dokumentima zavedem kao uživaoc droga i ovisnik o alkoholu.

Tako je u aprilu ove godine pod uticajem narkotika napao roditelje i policiju, te je završio iza rešetaka.

U karijeri je međutim dovoljno zaradio da još uvijek živi veoma lagodno. Pohvalio se i kupovinom novog stana u Miamiju, ali ga više niko ne bi mogao prepoznati.

Guarin je poprilično dobio na kilaži. To jasno pokazuju fotografije koje je objavio, gdje izgleda zaista neprepoznatljivo u odnosu na igračke dane koji su završili prije svega nekoliko mjeseci.

Fredy Guarin je posljednju utakmicu odigrao u dresu kolumbijskog Millonariosa, a ranije je redom nastupao za Vasco, Shanghai Shenhua, Inter, Porto, St.Etienne, Boca Juniors, Envigado i Atletico Hulia.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti