Detalj na kopačkama i poruka na Instagramu pokazali su kolika je gromada od čovjeka Ajdin Hasić
Ajdin Hasić dao podršku Palestini.

Fudbaler FK Sarajevo

Detalj na kopačkama i poruka na Instagramu pokazali su kolika je gromada od čovjeka Ajdin Hasić

Eldar Ganibegović

Fudbaler FK Sarajevo, Ajdin Hasić, oduševio je mnoge porukom na Instagramu uz fotografiju koju je objavio na kojoj se vidi detalj na kopačkama koje nosi.

FK Sarajevo napravio je sjajan potez kada je u svoje redove na posudbu iz Bešiktaša doveo Ajdina Hasića koji će timu s Koševa do kraja sezoni pomoći u borbi za Evropu. Ako se ukaže šansa, i za titulu.

Ovaj 22-godišnjak je na 15 utakmica u Premijer ligi BiH ove sezone postigao pet golova i podijelio dvije asistencije, te se istakao u ekipi koju vodi Simon Rožman.

Ajdin Hasić
Ajdin Hasić FK Sarajevo FK Sarajevo Pozicija: MF

Statistika

26 nastupa
18 kao starter
4 žutih kartona
0 crvenih kartona
3 asistencija
8 golova

Trenutno se FK Sarajevo priprema za nastavak sezone koja starta utakmicom protiv Slobode u osmini finala kupa, a Ajdin Hasić je u međuvremenu oduševio mnoge objavom na Instagramu.

Fudbaler FK Sarajevo, Ajdin Hasić: Free Palestine

Naime, Ajdin Hasić je na Instagramu objavio fotografiju svoje kopačke na kojoj se vidi poruka "slobodna Palestina". 

Oglasi

Istu poruku je napisao i u opisu fotografije, te je do sada skupio blizu šest hiljada lajkova uz mnoštvo komentara.

Poznato je kroz šta narod Palestine prolazi. Ajdin Hasić samo je jedan u nizu sportista i javnih ličnosti koji su pružili podršku na ovakav ili sličan način. 

Navijači FK Sarajevo inače od ovog Tuzlaka i u nastavku sezone mnogo očekuju. Ostaje da se vidi i da li će možda i nakon kraja sezone biti član tima s Koševa. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Almir5556
Bravo Hasicu, sloboda Palestini!!!!
1 0
Ham0
Stop nasilju nad zeljanom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi