FREND dopuna sa popustom

FREND dopuna sa popustom

Sponzorski tekst
Teme:

Iskoristitee odličan popust od 50% na cijenu elektronske dopune od 20 KM i više. Trebaš dopunu od 20 KM i više uz koju ćeš moći još više uživati u tipkanju, razgovorima i surfovanju?

Iskoristi odličnu Frendovsku ponudu.  Potraži elektronsku dopunu za FREND račun u najbližoj prodavnici ili kiosku, dopuni račun dopunom od 20 KM i više, i ostvari popust od 50%. 

Ukoliko ti je potrebna dopuna  od 20 KM obradovaće te informacija da ćeš umjesto 20 KM, ovu dopunu platiti samo 10 KM, a na računu ćeš na raspolaganju imati 20. Tako je i sa svim ostalim elektronskim dopunama iznad 20 KM. Dopunu od 30, platićeš 15 KM, a za dopunu od 50 KM treba da izdvojiš samo pola od toga, tj. 25 KM.

Požuri i dopuni se jer ponuda važi do 31. marta 2016. godine. Podsjećamo te da je u toku i ponuda za posebnu „Facebook 30 dana“ opciju, putem koje za samo 3 KM, možeš cijeli mjesec boraviti na svojoj omiljenoj Facebook društvenoj mreži. 

Najbrži način da aktiviraš ovu opciju je da pozoveš servis Moj meni *101# ili je odabereš putem m:go aplikacije. 

Za više informacija pozovi korisnički servis 066 10 10 10 ili posjeti web stranicu frend.mtel.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi