Fudbaler Chelseaja nije štedio za 50. rođendan svog oca

Poklonio mu skupocjeni automobil

Fudbaler Chelseaja nije štedio za 50. rođendan svog oca

Teme:

Charlie Wakefield (18), jedan od najtalentovanijih mladih igrača Chelseaja, iznenadio je svog oca skupocjenim Jaguarom.

Ovaj mladi engleski fudbaler je u znak zahvalnosti ocu, koji ga je kroz cijelo djetinstvo starim Fordom Focusom vozao na treninge i utakmice, odlučio za 50. rođendan dati ključeve novog i modernog Jaguara.

Kako inostrani engleski mediji, Charlie je svoje iznenađenje planirao dvije godine, a u srijedu je napokon iznenadio oca tako što se pred njega dovezao s Jaguarom i potom mu uručio ključeve automobila. 

Wakefield je fotografiju na kojoj otac Mark pozira kraj novog 'ljubimca' postavio na svoj Instagram profil. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi