Fudbaler Chelseaja u alkoholiziranom stanju pravio šou u Dubaiju

Lampard razočaran njegovim ponašanjem

Fudbaler Chelseaja u alkoholiziranom stanju pravio šou u Dubaiju

E. Čaušević

Fudbaler Chelseaja, Ross Barkley, nalazi se u centru skandala engleske javnosti nakon što se pojavio video s njegovog odmora u Dubaiju.

Barkley je trenutno van terena zbog povrede, a reprezentativnu pauzu iskoristio je prošle sedmice za odlazak u Dubai. Igrač Chelseaja se previše opustio na ovom odmoru što bi ga moglo koštati jer se našao u centru skandala.

Naime, pojavio se video Barkleyja koji je u alkoholiziranom stanju napravio šou u noćnom provodu u Dubaiju. On je bio go do pasa, a na videu se jasno vidi da je bio u alkoholiziranom stanju.

Odmah nakon što se ovaj video pojavio u engleskoj javnosti nastao je pravi haos. Oglasio se i trener londonskog kluba Frank Lampard kojem se takvo ponašanje Barkleyja nikako nije svidjelo.

"Barkley je pokazao nedostatak profesionalizma. Ne želim da budem diktator svojim igračima i razumijem ih. Ipak, takve stvari se ne smiju dešavati jer ste vi profesionalac i primjer nekim mlađim igračima", rekao je Lampard.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi