Fudbaler Liverpoola priznao da je pretukao svoju djevojku

Priznao krivicu na sudu

Fudbaler Liverpoola priznao da je pretukao svoju djevojku

E. Čaušević

Defanzivca Liverpoola, Jon Flanagan, neće baš po dobrom pamtiti početak nove 2018. godine jer se danas morao pojaviti na sudu nakon incidenta koji se desio prije nekoliko dana.

Flanagan je prošle sedmice završio u pritvoru zbog fizičkog napada, a kasnije je otkriveno da je pretukao svoju djevojku Rachel Wall. On je pušten uz kauciju, ali bio je dužan danas da se pojavi na sudu.

Fudbaler Liverpoola nije ulagao mnogo truda u svoju odbranu jer je odlučio odmah da prizna da je kriv, te da je istina da je pretukao svoju djevojku. Rachel je zadobila lakše povrede i potvrđeno je da su oboje bili pod dejstvom alkohola kada se incident desio.

Flanagan će vjerovatno biti osuđen na društveno korisni rad koji će morati poštovati nekoliko mjesec. Također, ukoliko napravi novi prekršaj morat će u zatvor. Veza između Flanagana i Wall trajala je 18 mjeseci.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi