Fudbaler Manchester Uniteda našao način kako da zaradi novac tokom pandemije

Sve će donirati u humanitarne svrhe

Fudbaler Manchester Uniteda našao način kako da zaradi novac tokom pandemije

Endin Čaušević

Fudbaler Manchester Uniteda, Jesse Lingard, pronašao je način kako da zaradi novac tokom pandemije koronavirusa.

Lingard je prije nekoliko dana na svom Instagram profilu otkrio da je proizveo veliki broj zaštitnih maski koje nose logo njegovog brenda.

Veznjak Uniteda otkrio je da jedna ova maska košta čak 12 funti, ali da će svu zaradu donirati u humanitarne svrhe, odnosno zdravstvenim ustanovama u Engleskoj koje se bore protiv pandemije.

"Nadam se da ste svi dobro i sigurno. Od 15. juna u prodaji su zaštitne maske koje imaju moj zaštitni znak. Sav novac ću donirati NHS-u kako bih im pomogao u ovoj borbi", poručio je Lingard.

 Jesse Lingard is releasing custom face masks for fans to buy and raise money for the NHS

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirsad1705
Fino, kad je neuspješan na fudbalskom tetenu, neka bar negdje pokaže svoje kvalitete. Logo te njegove firme neodoljivo podsjeća na geste pripadnika satanističke sekte, koji simbolizira satanine rogove.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi