Fudbaler sa Balkana je nova ljubav Lare Gut

Skijašica ponovo uživa u ljubavi

Fudbaler sa Balkana je nova ljubav Lare Gut

O. Lekić

Poznata švicarska skijašica Lara Gut otkrila je kako ponovno uživa u ljubavi.

Nakon niza propalih veza Lara Gut je ponovo sretna, a njezino srce je osvojio fudbaler Udinesea Valon Behrami, koji se nedavno razveo od dosadašnje supruge Elene s kojom je u braku dobio dvije kćerke. 

Da Lara ljubi Valona špekulisalo se još za vrijeme Olimpijskih igara u Pjongčangu, a nagađanja su sada dobila svoju potvrdu.

"Sa Valonom sam otkrila šta znači biti par i osjetila sam snagu koju to nosi. Uvjerena sam da sam pronašla osobu koja me nikad neće napustiti", kazala je Gut, pa dodala:

"Ranije sam imala osjećaj da mi nešto nedostaje. Uvijek sam mislila da je to povezano sa skijanjem, ali sada sam shvatila da je to zapravo ljubav."

Iako godinama nastupa za reprezentaciju Švicarske, Behrami je inače porijeklom s naših prostora. Rođen je u albanskoj porodici u Mitrovici koja je nekada pripadala bivšoj Jugoslaviji, a danas Kosovu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi