Fudbaler Uniteda slao svoje golišave slike i tražio seks

Belgijancu ne cvjetaju ruže

Fudbaler Uniteda slao svoje golišave slike i tražio seks

O. Lekić

Marouane Fellaini ove sezone ne briljira u dresu Uniteda, ali je u prvim redovima engleskih tabloida.

Nakon što ga je ostavila seksipilna Playboy zečica, svoju priču u javnosti sada je plasirala Eglantine Aguilar koja se požalila da je nasjela na priču Fellainija i ostala potpuno sama. 

Zanosna Eglantine Aguilar tvrdi da joj je belgijski reprezentativac još za vrijeme veze sa Gaelle Garcia Diaz slavio golišave fotografije i tražio seks. 

"Upoznali smo se prošlog juna na jednoj zabavi u Las Vegasu. Odmah mi je rekao da voli velike grude. Pozvao me je u sobu dan kasnije, ali sam odbila", izjavila je i dodala:

"Nakon nekoliko poruka, počeo mi je slati svoje gole fotografije. Pitala sam ga šta one predstavljaju, a on mi je odgovorio 'Velike sise su najbolje' tražeči da mu iste pošaljem."

Francuskinja ne krije da je djelimično ispunila želju Fellainiju, ali...

"Poslala sam mu, ali uz komentar 'Ostalo i seks ćeš dobiti kod kuće."

Ubrzo je uslijedio Fellainijev poziv da dođe u London kako bi počeli da se viđaju. Sve je bilo u redu do jednog momenta.

"Prestao je da odgovara na pozive i poruke. Bila sam ljuta. Trebao je reći da je u pitanju bio samo seks, sada nemam ni momka ni posao", priznala je Aguilar.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.