Fudbalerima Boaviste nije lako sa Rossanom

Zaboravite na Evu Carneiro!

Fudbalerima Boaviste nije lako sa Rossanom

O. Lekić

Zahvljujući kontroverznoj liječnici Rossani Torales brzo ćete zaboraviti na Evu Carneiro. 

Naime, brazilska ekipa pod imenom Boavista odlučila je angažovati Rossanu Torales za klupsku liječnicu koja će biti zadužena za ishranu fudbalera i svaki od njih je odmah dobio invidualnu listu kako da se hrani.

Seksipilna Rossana, koja je inače porijeklom iz Paragvaja, već duže vrijeme živi u Brazilu i ljubav prema najvažnijoj sporednoj stvari nikada nije skrivala. Njen omiljeni klub je Arsenal, a imala je također zadovoljstvo da se druži sa fudbalerima kao što su Ronaldo i Neymar. 

Posebno je interesantno da Rossani svakodnevno raste broj pratilaca na društvenoj mreži Instagram i u njenim fotografijama uživa 35.000 ljudi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi