Mourinho lijepoj Evi opsovao majku?

Portugalcu prijeti velika kazna

Mourinho lijepoj Evi opsovao majku?

Jose Mourinho mogao bi zbog neprimjerenog ponašanja prema klupskoj liječnici Evi Carneiro biti kažnjen s pet utakmica zabrane vođenja Chelseaja

Engleski mediji pišu da je tamošnji savez (FA) pokrenuo istragu vezanu uz incident koji se dogodio u utakmici između Swanseaja i Chelseaja, te bi Mourinho u konačnici za svoje seksističko vrijeđanje mogao dobiti najmanje pet utakmica suspenzije.

Mourinho je na nedavnoj utakmici ljutito vikao na Evu, prije nego li joj je nešto dobacio dok je prolazila kraj njega uz klupu, a španska Marca tvrdi kako joj je pritom opsovao i majku.

Ukoliko se ove informacije ispostave kao tačne, Mourinho neće dobro proći... 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti