Fudbalska liga samo za kreatore

adidas Exhibit

Fudbalska liga samo za kreatore

E. Čaušević

Jesi li spreman da pokažeš svoje fudbalske sposobnosti i vještine na ekskluzivnom adidas Exhibit događaju? Vrijeme je da dokažeš da nema foliranja.

Upoznaj se sa najnovijom adidas Exhibit fudbalskom kolekcijom i kroz zanimljivu fudbalsku igru sa nekoliko krugova, lično se uvjeri u unaprijeđene preformanse adidas kopački koje su kreirane da poboljšaju igru.

Mjesto održavanja događaja je Sarajevo, Sport Vision radnja u SCC-u, u subotu 16.2.2018. godine sa početkom od 12 časova.

Svi učesnici će biti nagrađeni, a za pobjenike smo pripremili posebno vrijedne nagrade iz najnovije adidas Exhibit kolekcije. Uslov za učešće je prijava u inbox zvanične Sport Vision BiH Facebook stranice.

Ovaj put za pobjedu na takmičenju potrebno je da sarađujući sa saigračem sa kojim ste se prijavili ili sa kojim ćete se spojiti nasumičnim izvlačenjem prije samog događaja, sakupite što više bodova kroz tri kruga takmičenja.

Sistem takmičenja:

Prvi krug – oba člana ekipe ubacuju lopte u dva bureta i to tako što imaju zadatak da loptu podignu sa površine, a zatim ubacuju u zadatu metu. Šutira se sa udaljenosti od 3m pri čemu svaki učesnik dvočlanog tima ima pravo da šutira 3 puta. Mjeri se vrijeme i broj ubačenih lopti, a svaka ubačena lopta nosi dva boda. 10 parova sa najvećim brojem bodova stiče uslov za prelazak u naredni krug.

Drugi krug – Saigrači moraju da sarađuju tako što će jedan takmičar da dobacuje loptu drugom takmičaru koji će imati zadatak da istu ubaci u bure. Svaki par će imati na raspologanju 3 lopte i svaka ubačena lopta nosi dva boda. Pri tome se mjeri i vrijeme za svaki par, a polovina parova sa najboljim rezultatima prelazi u završni krug takmičenja.

Treći krug – U završnom krugu saigrači moraju još više da sarađuju kako bi postigli što bolji rezultat. Jedan takmičar dodaje loptu drugom, koji istu mora vratiti saigraču koji treba da je usmjeri prema zadatoj meti (ubaci u bure). Za sve parove se mjeri vrijeme i sabira broj pogodaka, a svaka ubačena lopta nosi po dva boda. Prva tri najbolja para osvajaju nagrade.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možeš samostalno ili u paru i to u inbox zvanične Sport Vision Facebook stranice od 7.02. do 15.02. do 15h.

Ko može da učestvuje?

Prijave važe za sve koji imaju 15 ili više godina, a potrebno je da navedete puno ime i prezime kao i godište.

Prije početka samog takmičenja ne zaboravi da se fotografišete sa svojim saigračem ispred posebno dizajnirane pozadine, a da atmosfera bude na vrhuncu uzbuđenja pobrinuće se i poznati sarajevski voditelj Muhamed Mizić koji će vas i voditi kroz takmičenje.

Pokaži da si kreator, a ne folirant i ne propusti jedinstvenu priliku da se takmičiš i osvojiš vrijedne adidas nagrade na fenomenalnom adidas Exhibit fudbalskom događaju.

Vidimo se u Sport Vison radnji u SCC-u 16.02. od 12 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti