Fudbalski klub Sarajevo donirao sportsku opremu RK Bosna

Međusobna saradnja

Fudbalski klub Sarajevo donirao sportsku opremu RK Bosna

Rukometaši sarajevske Bosne se uveliko pripremaju za nadolazeću sezonu u Premijer ligi BiH, koja starta početkom septembra. 

Nakon odrađenih kondicionih treninga na stadionu "Asim Ferhatović Hase", Studenti su preselili u dvoranu gdje rade na uigravanju te tehničkim i taktičkim aspektima igre. Značajno pojačana i ambiciozna ekipa sarajevskog kluba će prve pripremne utakmice odigrati za vikend, na memorijalnom turniru "Zaim Kobilica" u Zenici.

Uprkos velikim naporima koje rukovodstvo Kluba svakodnevno ulaže kako bi se obezbijedili potrebni uslovi za stabilno funkcionisanje svih segmenata poslovanja, ponekad se Klub ipak susreće sa određenim problemima. Kako bi premostili takve periode, potrebni su prijatelji, a istinski prijatelj Rukometnog kluba Bosna jeste Fudbalski klub Sarajevo. Klub iz Titove 38/b donirao je Bosni potrebnu sportsku opremu za pripremni period.

Iz tabora RK Bosna su se zahvalili prijateljima iz FK Sarajevo na spomenutom gestu i istakli da je ovo samo jedan vid saradnje između dva sarajevska kluba, koja će se u narednom periodu zasigurno još unaprijediti.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi