Otkriveno šta je pred svaku utakmicu jeo Gareth Bale - Mnogi bi dobili nagon za povraćanje
Jermaine Jenas otkrio je dijetu Garetha Balea.

Nedavno je završio karijeru

Otkriveno šta je pred svaku utakmicu jeo Gareth Bale - Mnogi bi dobili nagon za povraćanje

Eldar Ganibegović

Bivši saigrač Garetha Balea, Jermaine Jenas, otkrio je šta je Velšanin jeo prije svake utakmice. Mnogima ne bi bilo dobro.

Pomalo neočekivano i relativno rano od igranja fudbala oprostio se Gareth Bale. Porukom na društvenim mrežama to je učinio početkom 2023. godine.

Oprostio se kao igrač Los Angelesa. U karijeri je još igrao za Real Madrid, Tottenham i Southampton.

Jermaine Jenas otkrio šta je jeo Gareth Bale

S Garethom Baleom u Tottenhamu je igrao Jermaine Jenas. Ovaj 40-godišnjak otkrio je pomalo čudnu dijetu koju je imao Gareth Bale.

Prije svake utakmice u Tottenhamu, Gareth Bale je pojeo pet kriški tosta sa "planinom grah". Barem ako je vjerovati onome što je Jenas rekao.

"Jedino čega se sjećam da sam vidio i pomislio "zašto?" je bio Gareth Bale. Jeo je pet kriški tosta i brdo graha", rekao je Jermaine Jenas.

Oglasi

Kaže da je i on jednom probao isto, no njemu grah očito nije legao pred utakmicu. "Probao sam jednom i nije dobro prošlo", istakao je. 

Inače, Gareth Bale sada igra golf i uživa u tome. Nije tajna da mu je taj sport bio velika ljubav i dok se profesionalno bavio fudbalom.

Wrexham mu nudio da se vrati 

Wrexham, tim u vlasništvu Ryana Reynoldsa i Roba McElhenneyja, osvojio je petu ligu i plasirao se u posljednjerangiranu profesionalnu ligu u Engleskoj.

Vlasnici su željeli da se Bale vrati u akciju kako bi pomogao timu da stigne do još većeg ranga, no on ih je odbio.

"Ne. Tražio sam još jednu rundu golfa sa Robom. Prilično sam sretan gdje sam, uživam u porodičnom životu i igram golf", rekao je Gareth Bale tada.

Top Komentari

user1676631476
Sta je "planina grah"?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi