Legenda udomila psa s ulica LA, a navijačima jednog kluba posebno će se svidjeti njegovo ime

Lineker oduševio

Legenda udomila psa s ulica LA, a navijačima jednog kluba posebno će se svidjeti njegovo ime

Eldar Ganibegović

Legendarni fudbaler Gary Lineker s ulica Los Angelesa udomio je jednog psa. 

On je sa svojim novim krznenim ljubimcem prevalio put preko Atlantika od Kalifornije do Ujedinjenog Kraljevstva i objavio fotografiju na Twitteru s njim.

Lineker je bio sav nasmiješen dok je pozirao za sliku sa svojim novim ljubimcem, koji je sada sigurno sletio u Ujedinjeno Kraljevstvo nakon što je spašen s ulica Los Angelesa.

Na Twitteru je napisao: "Upoznajte Filberta, novog i već jako voljenog člana obitelji Lineker. On je spašen s ulica Los Angelesa. Upoznao sam ga preko njegovog udomitelja i prijatelja Reggieja na nedavnom odmoru, i bila je to ljubav na prvi pogled. Predugo sam bio bez psa."

Veliki navijač Leicestera Lineker, koji je postigao 103 gola u 216 utakmica za klub, ostavit će navijače Lisica oduševljene imenu koje je dao svom novom psu. 

Stadion Filbert Street bio je dom Leicester Cityja više od 100 godina između 1891. i 2002. i zauzima posebno mjesto u srcima navijača Leicestera.

Od tada su se preselili u King Power, ali Linekerovo ime za njegovog novog ljubimca znak je na toliko voljeni klub i stadion.

Top Komentari

Goran86
Neka udomi balkanske lutalice i posalje za kinu bas me briga.
2 1
FahroKonjHodzic
@shzlo evo ovi insan udomio cuku i tebe cemo udomit u neku fameliju moramo te uhapsit turit ti ogrlicu oko vracuge da se neizgubis il nepravis belaj ko kaka lutalica jer kate sinteri uhapse ondak te i uspavaju
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi