Gattuso: Više nisam siguran jesam li na utakmici ili reviji

Bez pardona

Gattuso: Više nisam siguran jesam li na utakmici ili reviji

E. Škorić

Gennaro Gattuos je jedan od onih staromodnih nogometaša i smetaju mu novi trendovi.

Gattuso, kojeg pamtimo kao velikog borca na terenu, igrača koji je bio bez pardona, ne voli ono što se danas dešava u nogometu. Posebno misli na modernizaciju.

Smetaju mu novi modeli kopački, smetaju mu današnji izgledi nogometaša, neke nove stvari…

“Kada vidim u kakvim kopačkama danas igraju nogometaši, nisam baš siguran jesam li ja to na nogometnoj utakmici ili nekoj modnoj reviji”, rekao je Gattuso.

U svakom slučaju, teško je pronaći nogometaša koji ne koristi modne dodatke, savremenu opremu, koji previše vremena posvećuje svom izgledu, pa čak i na terenu. 

Bivši reprezentativac Italije je danas u trenerskim vodama, obnaša funkciju asistent menadžera u Milanu, a trenirao je Sion, gdje je i igrao, te Palermo i OFI u Grčkoj, a kao igrač je najviše toga napravio u Milanu. U dresu Rossonera je odigrao 335 utakmica i postigao devet golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.