Gdje su i kako Zmajevi upoznali svoje ljubavi?
Od naših fudbalskih reprezentativaca smo doznali kako je taj sudbinski trenutak izgledao u njihovom slučaju.

Ljubavi koje ne blijede

Gdje su i kako Zmajevi upoznali svoje ljubavi?

Početak ljubavne priče svaki par pamti zauvijek. Ruže, poljubac na kiši, večere uz svijeće, kina, spoj dvaju različitih svjetova i leksikon prepun uspomena i zajedničkih fotografija.

Te se slike urežu duboko u čovjeka i ne blijede, čak i ako se prva ljubav kasnije ne ispostavi kao prava. Prve ljubavi su, baš kao i prvi dani u školi, jedinstvene i posebne.

I reprezentativci Bosne i Hercegovine prošli su te faze, danas ih je većina u sretnom braku, a sudeći po onome što objave na društvenim mrežama i ostave dostupnim za širu masu, čini se da baš uživaju i da sve i jedan može reći da je to ono što su htjeli i čemu su se kao dječaci nadali.

Od naših fudbalskih reprezentativaca smo doznali kako je taj sudbinski trenutak izgledao u njihovom slučaju. Nekima je sudbina bila da se sretnu slučajno, drugi su se zaljubili još u srednjoj školi, a kod nekih se, pak, ljubav rodila iz prijateljstva.

1/10 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi