Gdje su i kako Zmajevi upoznali svoje ljubavi?
Od naših fudbalskih reprezentativaca smo doznali kako je taj sudbinski trenutak izgledao u njihovom slučaju.

Gdje su i kako Zmajevi upoznali svoje ljubavi?

1. Milan i Bianca Đurić

Početak ljubavne priče svaki par pamti zauvijek. Ruže, poljubac na kiši, večere uz svijeće, kina, spoj dvaju različitih svjetova i leksikon prepun uspomena i zajedničkih fotografija.

Milan Đurić i njegova supruga Bianca upoznali su u Italiji kada je našem reprezentativcu bilo samo 14 godina. Od tada su nerazdvojni, a svoju dugogodišnju vezu su prošlog ljeta krunisali brakom.

"Bianca je uz mene zavoljela fudbal. Prati moje utakmice u klubu i reprezentaciji i, raduje se, naravno, svakoj pobjedi", kaže Đurić koji sa Biancom ima dvoje djece - kćerku Alice i sina Cristiana.

Fotografije koje Đurić objavljuje na svom Instagram profilu svjedoče da je vrlo posvećen porodici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi