Gdje su ples i djevojke, tu je i Bolt: Pogledajte kako je 'ludovao' na karnevalu

Zna kako da se zabavi

Gdje su ples i djevojke, tu je i Bolt: Pogledajte kako je 'ludovao' na karnevalu

Nevjerojatna snimka dolazi nam iz Trinidada i Tobaga na kojoj je u glavnoj ulozi najbrži čovjek na planeti Usain Bolt.

Jamajčanin se nakon završetka karijere provodi po svijetu, a sada je viđen i u dalekom Trinidadu i Tobagu, gdje je u toku tradicionalni karneval. Doduše, bila je i velika vjerovatnoća da će Bolt biti tamo gdje su muzika, ples i zgodne djevojke.

Bolt ni ovom prilikom nije ustezao da pleše, prilazi svakoj drugoj djevojci i luduje kao tinejdžer, a društvo mu je pravila nekadašnja R'n'b zvijezda Ashanti, koja je djelić atmosfere podijelila i na Instagramu.

Napisala je, između ostalog, kako Boltu ne može pobjeći, ali ga vjerovatno može pobijediti u trostrukom skoku i 'tverkanju'.

Ne treba sumnjati kako Usain Bolt zna kako privući pažnju i izvan atletske staze.

View this post on Instagram

Maybe I can beat him in the triple jump tho? 🤔🤣

A post shared by Ashanti (@ashanti) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti