Ima tijelo kakvo nema ni Kim: Bolt se pohvalio dekolteom djevojke

Sve puca na njoj

Ima tijelo kakvo nema ni Kim: Bolt se pohvalio dekolteom djevojke

O. Lekić

Jamjčanin Usain Bolt ne prestaje da uživa otkako se umirovio.

Nakon svih turbulencija koje je imao u ljubavnom životu Bolt se maksimalno posvetio svojoj djevojci Kasi J. Bennett s kojom putuje svijetom, a par je i božićne praznike proveo zajedno.

Zajedničku fotografiju Bolt je objavio i na svom Instagram profilu, a Kasi nije se libila da obuče provokativnu haljinu na kojoj je dominirao njezin bujni dekolte.

Za Kasi se špekuliše kako je u prošlosti snimala filmove za odrasle, ali očito je Bolt preko svega toga prešao, baš kao i njegova bolja polovica preko silnih prevara u proteklom periodu. Ljubav je pobijedila...

View this post on Instagram

Together forever keep watching. @kasi.b #yesyou🙂

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on

Top Komentari

Arnel925
A ima li mozak?
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi