Bivši osvajač Zlatne lopte ugledao 19-godišnju kćerku na TV-u: "Najgora noćna mora za oca"

Morao je da pređe preko toga

Bivši osvajač Zlatne lopte ugledao 19-godišnju kćerku na TV-u: "Najgora noćna mora za oca"

Edmir Škorić

Gemma Rose Owen, 19-godišnja kćerka bivšeg engleskog napadača Michaela Owena, pojavila se u britanskom showu "Otok ljubavi".

Bivši napadač Liverpoola i Real Madrida bio je iznenađen odlukom svoje kćeri i rekao da je to "noćna mora svakog oca". No, dodao je nekadašnji osvajač Zlatne lopte da će je podržati i stati uz nju.

Gemma se od ponedjeljka pojavljuje u "Otoku ljubavi", kontroverznom showu u kojem takmičaru iskušavaju lijepe žene i već ju je počeo osvajati jedan mladi Italijan.

U međuvremenu, dan nakon njenog debija u ovoj emisiji, njen je otac bio u studiju Channel 4 kako bi komentarisao utakmicu Lige nacija između Engleske i Njemačke (1:1) i morao je trpjeti šale na račun kćerinog pojavljivanja u emisiji.

"Došao sam u Njemačku kako bih pobjegao od ovoga, ali mislim da nisam uspio", požalio se bivši nogometaš.

Oglasi

Prema The Sunu, Gemma je favorit za pobjedu u novoj sezoni zabavne emisije zbog popularnosti njenog oca.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CNxHOBxHGcy/?hl=en[/instagram]

Ona je najstarija od četvero djece koju Owen ima sa suprugom Louise Bonsall, s kojom je u braku od 2005. Imaju i 14-godišnjeg sina Jamesa i dvije kćeri, 14-godišnju Emily i Jessicu (12).

Gemma inače obožava konje i takmičenja, te je britanska šampionka, a nedavno je punila stupce otočke žute štampe zbog tvrdnje da ima profil na OnlyFans platformi za odrasle, ali je sve to ubrzo demantovano. Ako već može da je gleda u "škakljivoj" TV emisiji koju prate svi u Britaniji, teško da bi podnio da mu kćerka dijeli eksplicitni sadržaj s nepoznatim muškarcima širom svijeta.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBOMeAcFMnD/?hl=en[/instagram]

Oglasi

Najnovije vijesti