Owen prestravljen i bijesan zbog golišavih fotografija i tvrdnje da njegova kćerka ima OnlyFans

Došlo do velikog nesporazuma

Owen prestravljen i bijesan zbog golišavih fotografija i tvrdnje da njegova kćerka ima OnlyFans

Endin Čaušević

Michael Owen našao se u centru pažnje engleske javnosti zbog navodnih fotografija njegove kćerke Gemme.

Legendarni engleski napadač je bio bijesan kada su se u javnosti pojavile fotografije golišave djevojke, a mediji u Engleskoj objavili su da je na njima njegova 19-godišnja kćerka Gemma.

Engleski mediji objavili su da je Owenova kćerka otvorila profil na OnlyFansu gdje objavljuje golišave fotografije kako bi promovisala svoj brend nakon što je pokrenula proizvodnju kupaćih kostima.

Međutim, Owen je žestoko reagovao kada je vidio šta objavljuju mediji u Engleskoj i poručio je da su to lažne informacije i da na fotografijama upšte nije njegova kćerka Gemma.

Michael is supportive of Gemma

"Jasno je da Gemma nije na fotografijama i ona uopšte ne koristi OnlyFans niti se slika u bikiniju kako bi promovisala svoj brend", poručio je Owen.

Oglasi

Jill has more than 80,000 followers on Instagram

Kako je objavio Daily Mail on je itekako zabrinut kako će sve to utjecati na njegovu kćerku i maksimalno se trudi kako bi zaštitio njenu reputaciju i jasno dao do znanja da internetom kruže fotografije neke druge djevojke za koju svi govore da je njegova kćerka Gemma.

Na Owenovu sreću oglasila se i djevojka koja je zapravo na fotografijama, a riječ je o 23-godišnjoj Jill.

"Kada su se moje golišave fotografije pojavile svi su objavili da je to Owenova kćerka. Stvarno ne znam zašto. Sramotno je da to rade toj djevojci kada se vidi jasno da to nije ona", poručila je Jill.

Nakon svega oglasila se i Gemma koja je odlučila da objasni šta se dešava.

Gemma, 19, has clarified online that leaked explicit photos are NOT of her

"Očito su neki momci skinuli fotografije s OnlyFansa te djevojke i objavljuju ih gdje god mogu tvrdeći da sam to ja. Jasno se vidi da to nisam ja i hvala toj djevojci što se oglasila i sve riješila. Samo na kraju da svima jasno kažem da nemam profil na OnlyFansu i da me to više ne pitaju", napisala je Gemma na Instagramu.

Top Komentari

Goran86
Ima mala guzove za udaranje jaja..
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi