Genijalna provokacija Luisa Garcije navijačima Chelseaja

Podsjetio ih na sporni gol

Genijalna provokacija Luisa Garcije navijačima Chelseaja

Bivši fudbaler Liverpola Luis Garcia, koji je nedavno boravio u Sarajevu, je putem Instagrama uputio vrlo domišljatu provokaciju navijačima Chelseaja.

Njegovu karijeru je definitivno obilježio pogodak protiv londonskog kluba u polufinalu Lige prvaka u sezoni 2004/2005., kada je sudac priznao pogodak iako lopta zapravo nije prešla gol liniju.

Garcijin "Ghost goal" je bivšem španskom fudbaleru poslužio kao inspiracija za Noć vještica.

Garcia se maskirao u duha i postavio fotografiju na kojoj stoji na gol liniji, uz opis: "Nekome će ovo biti smiješno, a nekom zastrašujuće".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi