Tek napunila 18: Gattuso ponudio kćerku svom igraču, poslije odgovara ga je oblio hladan znoj

Nevjerovatni trener Valencije

Tek napunila 18: Gattuso ponudio kćerku svom igraču, poslije odgovara ga je oblio hladan znoj

Admin Čaušević

Gabriela Gattuso je u junu proslavila svoj 18. rođendan.

Gennaru Gattuso je veoma karizmatična ličnost. Takav je bio kao igrač, takav je i kao trener. Njegov posljenji "ispad" će sigurno izazvati osmijeh kod mnogih.

Nakon što je Valencija sa 5:1 pobijedila Getafe Gattuso je ponudio svoju kćerku defanzivcau Toniju Latu kojeg je opisao kao idealnog za njegovu kćerku.

"Sretni smo što imamo Tonija. On je odličan dečko. Moja kćerka je veoma mlada, ima 18 godina, ali neko kao Toni je idealan muškarac za nju."

"Možete vidjeti kakav je taj dečko. Ponizan i pravi radholičar", pohvalno je legendarni fudbaler Milana rekao o svom igraču.

Oglasi

Nije dugo trebalo Latu da odgovori svom treneru kojeg je možda na neki način i oblio hladan znoj nakon odgovora kojeg je dobio.

"Ne znam šta da kažem", rekao je 24-godišnjak koji se zacrveno u licu te dodao: "Hvala treneru, ali ja imam djevojku."

Gattuso je poznat po tome da uvijek kaže ono što misli te da je poprilično strog prema mladim igračima kao što je to bio slučaj prije nekoliko godina u Milanu.

Gabriele Bellodi je u jednom meču zamijenio dres sa igračima Barcelone, a poslije susreta se fotografisao s dresom u rukama. Gattuso mu je prišao i udario šamar.

Inače, legendarni član Azzurra je u duže od dvije decenije sa suprugom Monicom. Osim kćerke Gabrielle imaju i sina Francesca rođenog 2007. godine.

Top Komentari

DadiG
Radholičar
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti