Ruši rekorde s lajkovima: Georginina fotografija s jahte u nikad izazovnijoj pozi

Pokazala ponosno svoje atribute

Ruši rekorde s lajkovima: Georginina fotografija s jahte u nikad izazovnijoj pozi

Endin Čaušević

Georgina Rodriguez danas je objavila nekoliko novih fotografija na Instagramu koje su napravile pravu pometnju.

Izabranica Cristiana Ronalda ponovo je u centru pažnje svjetskih tabloida zbog fotografija koje je danas objavila na svom Instagram profilu.

Ona je objavila nekoliko fotografija s jahte u dosta provokativnim pozama, a na jednu od njih je za svega nekoliko sati dobila skoro dva miliona lajkova.

Ovaj 26-godišnjakinja ima skoro 22 miliona pratitelja na Instagramu, te svakodnevno objavljuje fotografije zbog čega zarađuje ogroman novac.

Danas je objavila nekoliko fotografija kako praktikuje jogu na skupocjenoj jahti i pokazala svima da zaista uživa u životu.

Top Komentari

Jupp
Obicna drolja
4 1
YouTalkinToMe
Daj ipak sta o mehi.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi