Da je stoput Ronaldo, neće mu biti svejedno kada pogleda nove fotografije bivše

Irina Shayk oduševila milione pratitelja

Da je stoput Ronaldo, neće mu biti svejedno kada pogleda nove fotografije bivše

Edmir Škorić

Irina Shayk je ruska manekenka koja je postala planetarno popularna kada je uplovila u vezu sa Cristianom Ronaldom.

Irina je uspješna manekenka i ima zavidnu karijeru, ali činjenica je da je uz pomoć nogometne zvijezde postala svjetski popularna i da bi, da njega nije, možda ipak bila daleko manje poznata na svjetskoj sceni.

Ovako cijeli svijet zna za zgodnu Ruskinju, a bivša Ronaldova djevojka ovaj pout je objavila vruće fotografije za svojih 14,3 miliona pratitelja na Instagramu.

34-godišnjakinja je uzburkala maštu muškog dijela fanova. Iako odavno nije s Ronaldom, Irina uživa u velikoj popularnosti i plijeni pažnju svojom pojavom, a ovakvim fotografijama dokazuje zašto je upravo ona bila ta koja je provodila noći u zagrljaju Ronalda.

Sigurni smo da Ronaldu neće biti svejedno kada i ako pogleda ove fotografije.

Top Komentari

Saban123
Kakvi su ovo jalijaski naslovi nabijem vam redakciju
7 0
rocccavela
STOPUT?
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi