Georgina iz bikinija u skupocjenu haljinu i nevjerovatan nakit: Šta je slavila?

Djevojka Cristiana Ronalda

Georgina iz bikinija u skupocjenu haljinu i nevjerovatan nakit: Šta je slavila?

Djevojka Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez još uvijek je vrlo aktivna na Instagramu. 

Ona svoje vjerne pratioce iz dana u dan upoznava sa čarima života bogatih pa je tako jučer provela dan za koji treba izuzetno mnogo novca, ali i obukla odjeću koja izuzetno mnogo košta.

Nakon što je po danu uživala u sunčanju, navečer je uskočila u skupocjenu haljinu i na ruke te ko vrata stavila skupocjeni nakin.

Mnogi se nakon svega pitaju šta je slavila jer pois za jednu fotografiju kaže ovako: 'U životu je toliko posebnih prilika koliko ih odlučimo slaviti'.

Sigurni smo da u njenom luksuznom životu s Ronaldom zaista ima mnogo noći za slavlje i da se prilike za proslavu rijetko kad propuštaju...

Top Komentari

enko
Lendo,ti ko i Skoric zagorio.J..ala vas vise ona ovo je sportski portal
9 0
RocknRolla
Lendo zaboravio si ugasiti komentare, bem te glupa.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi