12

Komentari (12)

EdwinPol
Kae UPOZNAVA hahahah
Quartararo20
Jel moguce da svaki dan ima barem jedna vijesti o ovoj kuji? Jel' Vas ona placa ili njen marketing? Moze li sutra klip kako ona pravi hljeb, kuha supu ili pelene malcu mijenja.
Maestro
Jeste dosadni sa kurvetinama ona i kad obrije picku ima razlog za slavlje
douglasssy
Ne znam, ovdje je vjerovatno cilj, isprovocirati ljude sa ovih prostora, koji luksuz i nakit imaju ove osobe, koje stalno promovisu novinari sa ovog portala. Valjda misle da cemo oci na federe izbaciti kada vidimo sve ovo, nisu svi ludi za parama i bogatstvom. Neki normalno rade, imaju vlastiti stan, auto, biciklo, djevojku i sretni su, a ove gluposti koje se objavljuju se stidim, da je sredstvo komunikacije postao novac. Laku noc.
Arnel925
Ja da imam nivo Ronalda i pare njegove mogu se kladiti da bi qarao 10 puta bolje nego ovu on što je izabrao.
DamirS
Novinarstvo ala Lendo
snupi
E jeste dosadni ss njom.
Edin Merlin
Lijepa kao san...
miki30
Et pojedo se, neću moći zaspati. Šta li je baš slavila?
enko
Lendo,ti ko i Skoric zagorio.J..ala vas vise ona ovo je sportski portal
RocknRolla
Lendo zaboravio si ugasiti komentare, bem te glupa.
miki30
A ona što Sancha proziva sa tangicama?? Tam nemožeš komentarisati, frajer zablokiro
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.