Georgina je ovog puta u liftu, a muškarci gledaju samo u jedno...

Zanosna Španjolka

Georgina je ovog puta u liftu, a muškarci gledaju samo u jedno...

Zaručnica Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez ponovo briljira na Instagramu.

Ona je od potpuno anonimne djevojke za tri godine stigla do 14 miliona pratilaca na Instagramu, a za to su zaslužne dvije stvari- veza sa planetarno popularnim Ronaldom i njeno savršeno tijelo.

Muškarci širom svijeta se iz dana u dan raduju novoj objavi Georgine, a jedna takva je stigla u javnost prije otprilike sat vremena.

Lijepa Španjolka je ovog puta u liftu, a u prvom planu njene kratke haljine je stražnjica. Naravno, lajkovi su uveliko počeli dolaziti a do sada ih je prikupila gotovo milion.

To za nju nije ništa neuobičajno obzirom da gotovo na svakoj fotografiji pređe milion lajkova. Vjerujemo da će tako bti i ovog puta...

View this post on Instagram

🕊 #goodnight #peace #love @fashionnova

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Top Komentari

Śmeker007
Vjerovali ili ne, no ja nju ne bi ni pogledao boga mi pored onakve Irine Shayk on ovu nasao, i siguran sam du u BiH ima boljih cura od ove fufice al hajd, a ovi ga redovno bacaju na ovakve..
3 7
izvoristine
I za ovu rekose da je majka. Sejtan uljepsa ono sto je grijeh a onda ostavi na cjedilu.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti