Georgina ponovo zavodi na Instagramu, ovog puta dobila 1,2 miliona lajkova

Zaručnica Cristiana Ronalda

Georgina ponovo zavodi na Instagramu, ovog puta dobila 1,2 miliona lajkova

Jedna od najpoznatijih djevojaka nogometaša Georgina Rodriguez ponovo plijeni pažnju na Instagramu. 

Georgina, koja na ovoj društvenoj mreži ima 13,6 miliona lajkova, nastavila je sa objavljivanjem zanosnih fotografija što joj je ponovo donijelo veliki broj lajkova.

Ona se u posljednje vrijeme sve više bavi manekenstvom i fotomodelingom, pa su u tom smislu nastale i dvije posljednje fotografije.

Obje su privukle po 1,2 miliona lajkova što za Georginin standard i nije neka brojka obzirom da je znala imati i preko dva miliona.

Inače, njenom Ronaldu sada slijede reprezentativne obaveze u dresu nacionalnog tima Portugala, a Georgina će za to vrijeme vjerovatno ostati sama sa djecom u Torinu jer su djeca ipak isuviše mala da bi išla na neka dalja putovanja.

View this post on Instagram

💙 @prettylittlething 💙

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

View this post on Instagram

👗 @prettylittlething 💥

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Top Komentari

izvoristine
Neko rece da je majka i da ima dijete.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti