Georgina napravila grešku: Vrelu 'fotku' obrisala, ali kasno

Fanovi su je sačuvali...

Georgina napravila grešku: Vrelu 'fotku' obrisala, ali kasno

Georgina Rodriguez u jeku pandemije koronavirusa vrlo je aktivna na društvenim mrežama. 

Samo na Instagramu Georginu prati 18 miliona ljudi, za što velike zasluge pripadaju i tome što ima titulu djevojke Cristiana Ronalda, no nešto je i u objavama.

Španjolka se ne libi objavljivati golišave fotografije i pokazivati javnosti svoje izvajano tijelo, gotovo da ne prođe dan a da to ne učini, ali sada joj se desila i jedna greška.

Georgina je objavila fotografiju iz kreveta koju očito nije željela. Brzo ju je uklonila s Instagrama, ali fanovi su bili brži, pa su je sačuvali i brzinom svjetlosti se proširila internetom.

 Model se u Italiji samoizolira nakon što ga je Juventus pozvao Cristiana Ronalda

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi