Georgina fotografija se pojavila na bilbordu u Rijadu, svi u čudu zbog reakcije bijesnih Saudijaca

Traže da se reklama ukloni

Georgina fotografija se pojavila na bilbordu u Rijadu, svi u čudu zbog reakcije bijesnih Saudijaca

Endin Čaušević

Georgina Rodriguez ne krije da baš ne uživa previše u Saudijskoj Arabiji gdje su zakoni dosta rigorozni kada su žene u pitanju i ne može u javnosti da se tako oskudno i provokativno oblači kao inače. No, koliko je popularna u svijetu pokazao je i bilbord koji se pojavio u Rijadu, a Georginin izgled izazvao je bijes javnosti u S. Arabiji.

Cristiano Ronaldo iznenadio je sve odlukom da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji gdje je potpisao za Al Nassr, ali s obzirom kakvo bogatstvo mu je dao saudijski klub na kraju bolje objašnjenje nije ni trebalo.

Međutim, nije tajna da njegova porodica nije previše oduševljena životom u S. Arabiji i zbog toga Georgina i djeca koriste što više prilika da dođu u Evropu gdje borave već nekoliko mjeseci.

Ronaldovoj izabranici ne odgovaraju zakoni za žene u S. Arabiji, a ponajviše se to odnosi na činjenicu da ne može baš oblačiti kratke haljine i u javnosti biti u izazovnim izdanjima kao inače.

No, koliko je Georgina postala popularna pokazuje činjenica da je zaštitno lice kompanije Gucci, a zahvaljujući tome njeno lice se počelo pojavljivati i na bilbordima u Saudijskoj Arabiji što je mnoge iznenadilo.

Oglasi

Javnost u toj zemlji je ogorčena bilbordima koji su se pojavili u Rijadu jer smatraju da su oni neprihvatljivi zbog činjenice da je Georgina pokazala i previše iako je riječ o reklami za tamošnju kompaniju Laverne.

Opis nije dostupan.

Na fotografiji koja je na bilbordu Georgina nije previše pokazala, no očito da standarde u Saudijskoj Arabiji i takvo izdanje je za njih neprihvatljivo.

Georgina je na Instagramu pokazala da su se bilbordi pojavili u Rijadu, no tamošnja javnost smatra da to neće dugo potrajati i da će oni u narednim danima biti skinuti.

Opis nije dostupan.

On traže fotografije na kojima je Georgina primjerenije obučena što je u toj kompaniji iznenadilo sve s obzirom da su vjerovali da je ova fotografija dovoljno primjerena da bi se našla na bilbordima u S. Arabiji.

No, očito je da se nisu očekivali da će takva fotografija biti smatrana neprimjerenom, te su već najavili promjene što se tiče reklame s Georginom.

Top Komentari

E.Car
Pa kako neće, ljudi stoljećima imaju zabrane i sada im preko noći okačio ogromno dupe Georginino na bilbord i to sa porukom složi mi ga!!!! Pa ja se možda ne bih znao kontrolisati ispred nje a kamo li pohotni, ženska željni Arapi!!! Pa to će dovesti do bluda neviđenih razmjera ako se to otme kontroli!!!! Polako stepenicu po stepenicu dok im to ne postane pizdin dim!!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti