Kada je vidio skromnu Georginu, Arap završio na sedmom nebu, njegov potez sve govori

Partnerica Cristiana Ronalda se nalazi u Kataru

Kada je vidio skromnu Georginu, Arap završio na sedmom nebu, njegov potez sve govori

A. Čaušević

Svjetsko prvenstvo ne može proteći bez ljepših polovina najboljih igrača, pa to što je Georgina Rodriguez u Kataru nije nikakvo iznenađenje. 

Zanosna i atraktivna Španjolka argentinsko porijekla je stigla u Katar kako bi pratila Cristiana Ronalda čijem Portugalu koji je izborio plasman u osminu finala.

Georgina je bila i na utakmici protiv Južne Koreje, a sasvim očekivano na sebe je skrenula pažnju pristune publike.

Za mnoge gledatelje, posebno one lokalne je ovo prva prilika da vide Georginu uživo, a neki su bili i više nego oduševljeni kada je vide.

چێنەر کاتێک جۆرجینای بینی!

Posted by Yariga on Friday, December 2, 2022

Zako je jedan od Arapa čim je vidio Georginu odmah uzeo svoj mobitel te je počeo snimati kako bi imao zabilježen taj trenutak.

Inače, Georgina je bila poprilično skromno obučena, ali bez obzira na to i dalje je neke ostavila bez daha kao što je to bio slučaj sa ovim arapskim navijačem.

Partnetica najpopularnijeg fudbalera današnjice je odlučila da maksimalno ispoštuje domaćina te nije pretjerivala u svom oblačenju kao što je to slučaj sa nekim drugim ženama fudbalera.

Kako je Portugal prošao dalje sa prvog mjesta u svojoj grupi Georgina će u Kataru sigurno boraviti još neko vrijeme te mamiti uzdahe mnogih muškaraca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi