Georgina šokirala sve na crvenom tepihu u Cannesu samo mjesec dana nakon poroda

Izgleda nevjerovatno

Georgina šokirala sve na crvenom tepihu u Cannesu samo mjesec dana nakon poroda

Endin Čaušević

Zaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, pojavila se prije nekoliko dana na crvenom tepihu u Cannesu.

Georgina je i ove godine odlučila da prošete crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Cannesu, a mnoge je oduševila svojim izgledom.

Poznato je da se Georgina prije samo mjesec dana porodila i na svijet je donijela djevojčicu Esmeraldu, a nažalost sin joj je preminuo tokom ovog poroda.

Ipak, za svega mjesec dana Georgina se vratila u sjajnu formu i ponosno je pokazala svoju liniju u Cannesu i mnoge je ostavila bez teksta svojim fantastičnim izgledom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CeBfs8wsKlG/[/instagram]

Svi su komentarisali da Georgina izgleda zaista nevjerovatno svega mjesec dana nakon odmora, a i ona sama se time pohvalila objavom nekoliko fotografija na Instagramu.

Na jednoj od objava dobila je čak pet miliona lajkova, a mnogi su joj u komentarima poručili da izgleda zaista fantastično.

Top Komentari

hake
Boli nju pichketina što je izgubila dijete. Bitno se pojavit na crvenom tepihu. Yebla ti sama sebi mamu usmrdjelu
3 5
Mowzilla
Bas se uzorno ponasa nakon pogibije, kao da se nista nije desilo, aferim...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi