6

Komentari (6)

svasta
Arnel925
Izgleda kao fina neka cura
Jupp
Ovo je neki sport-porn portal. Sve manje zanimljivih objava o znacajnim temama, sve vise o beznacajnim.
Laola
Što da ne voliš muške možda ? ako ti se ne svidja nemoj citati, svi vi nesto kritikujete a bacate drkice na ove divnoce ?
AmarSahi
Ovi su vlasnici ''body.ba'' portala pa pokušavaju promovirati taj portal ovdje, pa sve na početnoj vidiš ''Kako ukinuti gljivice na nogama''
Jupp
@Laola Volio muške ili ženske, portal je sportskog karatkera! Ti ako voliš "drkice", imaš druge portale za to. I nemoj misliti da sam pročitao, kritika svakako nije upućena tebi, nego portalu zbog kojeg sam se registrovao i gdje je tema SPORT, a ne žene od sportaša za koje većinu ovdje zaboli qarina!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.