Georgina počela nositi maramu, ali je pronašla način da digne puls Saudijcima

Partnerica Cristiana Ronalda u centru pažnje

Georgina počela nositi maramu, ali je pronašla način da digne puls Saudijcima

A. Čaušević

Georgina Rodrigue, partnerica najpopularnijeg fudbalera današnjice Cristiana Ronalda,  očarala je sve svojom pojavom na crvenom tepihu prije dodjele nagrada Joy Awards u Saudijskoj Arabiji.

Atraktivna Španjolka još uvijek se prilagođava na novi način života nakon što je Ronaldo prije nekoliko sedmica potpisao za Al-Nassr.

Georgina je otkrila svoju ljubav prema Saudijskoj Arabiji i već je usvojila dijelove kulture te zemlje što se moglo vidjeti i po izboru njene odjeće.

Adaptacija na novi način života se odrazila i na outfit za prestižni događaj, jer je nosila dugu haljinu s izrezom.

Skromni izgled bio je uparen s maramom - tradicionalnom odjećom koju žene nose u Saudijskoj Arabiji.

Oglasi

Jedna od najznatijih djevojaka na svijetu izgledala je glamurozno s velikim naušnicama i ogrlicom dok je pozirala pred kamerama na crvenom tepihu.

Georgina je neke od fotografija podijelila i na Instagramu uz zahvalnicu svima te poruku da voli Saudijsku Arabiju.

Konačno dobila ono što želi

Ronaldo zbog obaveza prema klubovima u kojima je ranije igrao nije imao previše slobodnog vremena za svoju porodicu jer su rasporedi bili znatno žešći dok je igrao za Real Madrid, Juventus ili Manchester United, ali odlaskom u Al Nassr to se promijenilo.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CnuRkz9tgrd/?hl=en[/instagram]

Oglasi

Ronaldo je dobio mnogo više slobodnog vremena za Georginu i djecu što je nju itekako usrećilo. Neočekivanom transferom Ronaldo je dobio prostor da se više posveti svojoj porodici što je odmah i uradio.

Iz dana u dan Georginina postavlja obavlje kako uživa sa svojim partnerom što prethodnih godina i nije bilo slučaj tako često.

Georgina je sretna što Ronaldo može da se posveti maksimalno porodici i što je nakon dugog čekanja i strpljenja konačno dobila ono što je čekala.

Ranije se spominjala određena kriza u vezi možda i najpoznatijeg para današnjice, ipak posljednja dešavanja govore suprotno.

Top Komentari

kenny
''pronašla način da digne puls Saudijcima'' Hhahahahah koja si ti seljacina druze
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi