Ronaldo zakupio restoran samo za sebe i Georginu, tamo je nastala fotografija koja će izluditi Arape

Portugalčeva partnerica u izazovnom izdanju

Ronaldo zakupio restoran samo za sebe i Georginu, tamo je nastala fotografija koja će izluditi Arape

A. Čaušević

Prije nekoliko dana internetom su se proširile glasine o očitoj krizi u vezi između Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez, posebno nakon što je Portugalac odlučio da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji gdje vada zakon koji baš i ne odgovara njegovoj partnerici.

Ronaldo će u četvrtak odigrati svoju prvu utakmicu u Saudijskoj Arabiji protiv PSG-a i Lionela Messija, a Georgina i slavni Portugalac odsjdaju u hotelu Kingdom Tower Four Seasons, kojeg iznajmljuju za oko oko 300.000 dolara mjesečno, piše DailyMail.

Par je prije nekoliko dana uživao u zimskom odmoru, a s djecom su proveli i neko vrijeme u lunaparku koji je bio rezervisan samo za njih. U utorak navečer Georgina i Ronaldo su odlučili sami da provedu noć zajedno.

Georgina je na svom Instagram profilu objavila neke od fotografija uz opis "Večera sa ljubavi", uz jasnu poruku da su ona i najpopularniji fudbaler današnjice još uvijek itekako zaljubljeni.

Vidljivo je bilo da je restoran zakupljen samo za njih dvoje, a Ronaldo se našao u ulozi fotografa pošto je morao napraviti nekoliko fotki.

Oglasi

Georgina je bila itekako izazvono obučena. Nosila je kratku suknjicu što se najbolje vidjelo na jednoj fotografiji koju će mnogi u arapskom svijetu okarakterisati kao provokativnu.

Kao što je poznato u Saudijskoj Arabiji vlada šerijat te su žene dužne da pokriju svoje cijelo tijelo, ali je Georgina napravila izuzetak i prekršila zakon.

Možda je i to glavni razlog zašto je Ronaldo zakupio restoran samo za sebe i partnericu, čisto kako bi Georgina mogla da se obuće onako kako je navikla da radi u Evropi.

Otakako je stigla u Saudijsku Arabiju Georgina je uglavnom nosila čizme, farmerice i majice dugih rukava, ali prilikom izlaska sa Ronaldom odlučila se za znatno "otvoreniju" varijantu.

Saudijci su napravili nekoliko ustupaka po pitanju veze Ronalda i Georgine. Tako im je dozvoljeno da nevječani žive u istom stanu, pa je teško vjerovati da će atraktivna Španjolka biti kažnjena zbog svog posljednjeg outfita.

Ovaj par je u vezi od 2016. godine, do sada imaju dvoje djece, Alanu Martinu i Bellu, dok su preostalo troje djece porodile surogat majke. Riječ je o blizancima Evi i Mateu te 12-godišnjem Cristianu Junioru.

Top Komentari

axel43
Čauš ona će jedino tebe da izludi, ti se pališ na ovakve rospije i o njima pišeš! Dno od novinara! Blokiraj mi i ovaj profil, ja ću otvoriti drugi! Nikakav problem!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije