Prava ljubav godine ne broji: Niko nije obraćao pažnju na razliku u godinama između Cristiana i Gio
Foto - Instagram

Cristiano je poprilično stariji

Prava ljubav godine ne broji: Niko nije obraćao pažnju na razliku u godinama između Cristiana i Gio

M. Šljivak

Georgina Rodgiruez gotovo svakodnevno zapali društvene mreže golišavim fotografijama.

Partnerica zvijezde Juventusa Cristiana Ronalda postala je prethodnih godina izuzetno popularna, a ona to naravno maksimalno koristi kako bi povećala broj pratilaca na društvenim mrežama.

CR i Georgina su već četiri godine skupa. Imaju kćer Alanu Martinu od tri godine, a interesantno je svakako da je Portugalac poprilično stariji od Georgine.

Špansko-argentinska ljepotica će 27. januara proslaviti svoj 27. rođendan, Cristiano će nekoliko dana potom slaviti 36. rođendan i malo je ko znao da je razlika između njih čak devet godina.

Međutim, prava ljubav godine ne broji. CR i Gio uživaju jedno uz drugo i to je svima jasno.

Kako je Georgina izgledala dok je radila za 10 eura po satu?

Georgina Rodriguez je trenutno najpoznatija žena fudbalera na svijetu.

Izabranica Cristiana Ronalda veoma je aktivna na društvenim mrežama, gdje ima milione pratilaca, a često se u posljednje vrijeme zna pohvaliti impresivnim stilom života.

Međutim, nije uvijek sve cvjetalo za Georginu. Ona je dom napustila sa 15 godina i počela je da se brine za sebe, a život joj se promijenio 2016. godine kada je u Guccijevu radnju ušetao Cristiano Ronaldo.

Georgina je tu bila pomoćnik prodaje i zarađivala je 10 eura po satu, a samo četiri godine kasnije važi za najbogatiju ženu fudbalera i hvali se skupocjenim nakitom kojeg dobija.

Tu je i jedna od rijetkih fotografija Gerogine dok je radila kao asistent prodaje.

Ipak, uvijek ističe da voli sama zarađivati novac.

"Volim sama zarađivati i ne volim da mi iko išta tek tako poklanja. Ako mogu kupiti nešto jeftino, to i u radim. Ako ne mogu nositi Chanel, kupim u Zari", rekla je Gio.

Stvari su se međutim promijenile i Georgina je sada promijenila sve iz korijena. Nosi samo najskuplje stvari i uživa u životu.