Kasni večernji sati i poruka od Georgine kojom se sve završava
Veza Georgine Rodriguez i Cristiana Ronalda je sudeći po portugalskim medijima u ozbiljnoj krizi, ali ona je odlučila da reaguje na takve natpise (Foto: EPA)

Poslala je javnu poruku

Kasni večernji sati i poruka od Georgine kojom se sve završava

Midhat Šljivak

Izabranica Cristiana Ronalda, špansko-argentinski model Georgina Rodriguez, reagovala je na priče da se njena dugogodišnja veza s jednim od najvećih fudbalera svih vremena bliži kraju. Odlučila je javno poslati poruku zlobnicima koji šire tračeve.

Georgina Rodriguez odlučila je reagovati na sve jače priče kako se rastaje od fudbalske zvijezde Cristiana Ronalda.

Brojni portugalski i evropski mediji u proteklih nekoliko sedmica prenose informacije kako je zbog njene bahatosti veza s Cristianom ozbiljno ugrožena i da bi čak moglo doći do raskida nakon sedam godina.

Očigledno su takve informacije pogodile i Georginu. Odlučila je javno reagovati i prozvala je ljubomorne ljude putem Instagrama. Učinila je to u kasnim večernjim satima.

"Ljubomorni izmišljaju priče, a tračare ih šire", poručila je Georgina na Instagramu.

Georgina Rodrigeuz je poslala jasnu poruku svima (Foto: Screenshot)

I da raskine s Ronaldom Georgina neće ostati gladna ni u kojem slučaju, pa će tako dobiti čak 35 posto imovine koju ima portugalska zvijezda, iako nisu u braku.

Oglasi

Oni skupa imaju dvije kćerke. To joj garantuje finansijsku sigurnost do kraja života i navodno bi mogla inkasirati nevjerovatnih 350 miliona eura.

Ipak, za sada od rastave očigledno nema ništa. Georgina je to odlučila lično saopštiti kako je sve u najboljem redu, ali i mnogi drugi su to ranije izjavljivali, pa su se ubrzo rastajali.

Nedavno se oglasila i njihova prijateljica Filipa Castro. Ona kao i Georgina tvrdi da su ovo samo tračevi i da je par veoma sretan.

"Mogu vam potvrditi iz sto posto pouzdanih izvora da su oni, kao i uvijek, veoma sretni. Ove tračeve izmišljaju ljudi koji ne mogu podnijeti Georginu. Oni su veoma zaljubljeni i koji stalno jedno drugom daju ljubav", govori Filipa Castro.

Cristiano još uvijek o kompletnoj situaciji šuti i cijeli svijet čeka njegovu reakciju na tračeve.