Hakimi se zaštitio, Ronaldo i ne baš: Otkriveno koliko će CR dati novca robinji Georgini ako raskinu

Prolaze kroz ozbiljnu krizu

Hakimi se zaštitio, Ronaldo i ne baš: Otkriveno koliko će CR dati novca robinji Georgini ako raskinu

Admin Čaušević

Posljednjih sedmica Achraf Hakimi se našao u centru pažnje odlukom da svoj novac prebaci na majčin račun kako ne bi dio bogaststva dao dosadašnjoj supruzi Hibi Abouk zbog razvoda.

Abouk je putem svojih advokata tražila 50% ukupne imovine, ali je tunišku glumicu dočekao šok nakon saznanja da je njen dugogodišnji muž prebacio novac na račun svoje majke Saide Mouh.

Fudbaler PSG-a je pronašao način da se zaštiti, ali se i na neki način našao na udaru kritika prvenstvo jer se radi o majci njegovo dvoje djece. Posljednje vijesti govore da Hiba želi 10 miliona, a marokanski as joj nudi pet puta manje.

I dok je Hakimi pronašao način kako da zaštiti većinu svoje imovine, iz Portugala stiže vijest šta će se desiti sa novcem u slučaju da dođe do raskida Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez.

Prema portugalskim medijima, Georgina Rodriguez bi dobila više od 35 % bogatstva Cristiana Ronalda ako se poznati par raziđe.

Oglasi

Ronaldo ima bogatstvo koje se procjenjuje na preko milijardu dolara. To bi značilo da bi Rodriguez dobila iznos od blizu 350 milona u slučaju raskida.

Brojni su izvještaji da se Ronaldo umorio od Georgininh nestašluka i njeme arogancije te je njihova šestogodišnja veza u najozbiljnijoj krizi do sada.

Medijski izvještaji sugerišu da bi se par mogao i razići. O tome je za portugalske medije govorio tamošnji psiholog Quinton Aries.

"Ronaldovo nedavno ponašanje pokazuje dvije stvari: da njegov njegov život ne prolazi kroz sretan period i da što se više udaljava od svoje majke, Dolores Aveiro, to je manje temperamentan. A svi znamo zašto je sve udaljeniji od svoje porodice."

Ronaldo je već neko vrijeme nezadovolja što je Georgina odlučila da se fokusira samo na sebe i na svoj poslove, dok je zapostavila njega i djecu. Posebno ga frustira njeno ogromno trošenje novca prilikom odlaska u shopping.

Zbog dužine njihove veze i činjenice da je Rodriguez i majka dvoje Ronaldove djece, u slučaju razlaza dobila bi pozamašnu odštetu.

Oni već mjesecima žive zajedno u Saudijskoj Arabiji, a interesanto da je Georgina u dokumentaciji zavedena kao Ronaldova robinja jer nisu vjenačani, a prema saudijskom zakonu nevjenačnim parovima je zabranjen zajednički život.

Top Komentari

HarisADP
Hhaha zasto da daje nekom ko nije u braku s njom. Samo glupi padaju na ovakve naslove. Dobiti moze jedini k za oprostaj i to u usta
1 0
MaDaj
EEEEEEEE sine .... nikad u zivotu loptu sutnula a tretira se kao da je dala trecinu tvojih golova ahahha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi