Georgina Rodriguez s dvije fotografije podgrijala glasine da je trudna i zaručena

Zagolicala maštu mnogima

Georgina Rodriguez s dvije fotografije podgrijala glasine da je trudna i zaručena

Djevojka Crstiana Ronalda Georgina Rodriguez dala je za pravo medijima da nastave špekulisati o tome da je trudna i zaručena. 

Ona je preko Instagram storyja objavila dvije fotografije na kojima su dvije stvari u centru pažnje.

Prva je prsten koji je u krupnom planu posebno na drugoj fotografiji a zanimljiva je i činjenica da je na prvoj fotografiji ruku na kojoj je prsten stavila preko stomaka.

Time je naravno samo podgrijala špekulacije koje se u medijima pišu i pričaju već nekoliko sedmica - da je trudna.

Inače, atraktivna manekenka je ranije demantovala da ju je Ronaldo zaručio, ali čini se da najnovije fotografije tvrde drugačije.

Na prvoj fotografiji je napisala 'Dobar dan' dok je na drugoj odlučila u prvi plan da stavi prsten i na taj način zagolica maštu mnogima.

Ronaldo i Georgina već imaju jedno zajedničko dijete - Alanu Martinu. Osim toga Portugalac ima još troje djece preko surogat majki - Cristiana Ronalda Juniora, Evu Mariju Dos Santos i Matea Ronalda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi