Georgina organizovala after party; Nakon reakcije Ronalda to joj je bio posljednji put

Još 2017. godine

Georgina organizovala after party; Nakon reakcije Ronalda to joj je bio posljednji put

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo već dugo je u vezi s Georginom Rodriguez, a posljednjih se dana u inostranim medijima ne piše baš tako pozitivno o njihovom odnosu. Sada je objavljeno kakvu je to zabranu Portugalac nametnuo svojoj partnerki.

Nakon što su španski mediji objavili da se Georgina Rodriguez počinje gaditi Cristianu Ronaldu, atraktivna žena ponovo je u centru pažnje.

Novi detalji o zajedničnom životu argentinske manekenke sada izlaze na vidjelo. Novinari portala sportskeeda.com pišu o trenutku kada je Cristiano zabranio Georgini da organizuje zabave.

Desilo se to 2017. godine, 24. aprila, tačno na dan kada je igran El Clasico, koji se nije završio dobro po Real i Ronalda. 

Georgina je organizovala after party, jer je bila uvjerena da će Real Madrid pobijediti Barcelonu na Santiago Bernabeu stadionu.

Iako je imala dobre namjere, Cristiano Ronaldo nije bio baš inspirisan na terenu: Barcelona je pobijedila 3:2, a Lionel Messi je postigao dva pogotka. 

Oglasi

Da stvar bude gora, Argentinac je uspio postići pobjednički gol za katalonsku ekipu u sudijskoj nadoknadi i jasno je da raspoloženje Ronalda nakon toga nije bilo na nivou. 

Madridska noć je bila uništena i posljednje što bi CR7 želio bila je zabava. Od tog trenutka, iz praznovjerja, portugalska zvijezda zabranila je Georgini Rodriguez da više organizuje bilo kakve zabave.

Uprkos neuspjehu u El Clasicu, Real Madrid je osvojio titulu u La Ligi u sezoni 2016/2017. s 93 osvojena boda.

Sada su Ronaldo i Georgina daleko od Španije. Nalaze se u Saudijskoj Arabiji gdje Ronaldo igra za tamošnji Al-Nassr i imaju potpuno drugačiji stil života.

Glamurozni par je od saudijske vlade dobio posebnu dozvolu za zajednički život, što je čin koji je zabranjen državnim zakonima koji su usko povezani s islamskom vjerom.

Top Komentari

nakopitam
Kako ona moze organizovati iftar party ako ne posti???
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi