Najbogatija robinja na svijetu: Nevjerovatno je na šta je Georgina pristala da bude sa Ronaldom

Mnogi su iznenađeni pod kakvim statusom se vodi u Saudijskoj Arabiji

Najbogatija robinja na svijetu: Nevjerovatno je na šta je Georgina pristala da bude sa Ronaldom

Admin Čaušević

Posljednjih dana veza Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez je u centru pažnje nakon što je španjolska influenserica snimila novi dokumentarac o svom životu. Špekuliše se o sve većoj krizi između para koji je zajedno šest godina.

Internetom kruži dokument u kojem je Georgina Rodriguez označena kao "robinja" Cristiana Ronalda. Glamurozni par je od saudijske vlade dobio posebnu dozvolu za zajednički život, što je čin koji je zabranjen državnim zakonima koji su usko povezani s islamskom vjerom.

U dokumentu, koji su preveli korisnici Twittera, Georginin status je taj da se vodi kao "robinja" najpopularnijeg fudbalera današnjice.

Žene u Saudijskoj Arabiji nemaju nezavisnost ni autonomiju, a u prijevodu je španska influenserica označena kao da je Ronaldovo vlasništvo.

Također postoje izvještaji da je Španjoka označen kao Ronaldova "desna ruka". Ove glasine su se pojavile zbog činjenice da par nije službeno u braku.

Oglasi

Vlasti Saudijske Arabije su odlučile da ne komentarišu cijeli slučaj zbog čega teorija da je Georgina Ronaldova "robinja" dobija sve veći značaj.

Uprkos svemu, Georgina je Saudijsku Arabiju nazvala "rajem na zemlji" te da se na Bliskom istoku osjeća vrlo sigurno i ugodno.

Ipak, posljednje vijesti vezane za glamurozni par govore da je Portugalac jako ljut na svoju dugogdišnju djevojku i majku dvoje djece.

Španski mediji sada pišu da je šestogodišnja veza u sve većoj krizi. Špekuliše se da Ronaldu smeta da Georgina u posljednje vrijeme puno više brine o sebi nego o njemu i djeci nego što je to bio slučaj u prošlosti.

Slavni fudbaler je mišljenja da se Georgina u svom Netflixovom dokumentarcu "Soy Georgina" ne predstavlja zapravo onakvom kakva jeste.

Ovaj par je zajedno od 2017. godine. Georgina je Ronaldu rodila dvoje djece, Alanu Martinu i Bellu Esmeraldu, dok poznati fudbaler putem surogat majki ima još troje potomoka: Cristiano Ronaldo Junior, Eva i Mattea.

Najmlađa članica porodice Bella Esmeralda je prije nekoliko dana proslavila svoj prvi rođendan, a Ronaldo je čestitku djevojčici uputio na Instagramu.

Top Komentari

vedin
Vi uporno pišete o prostitutkama.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi