Georgina pokazala zaručnički prsten koji je Ronaldo platio 750.000 eura

Ponosno pozirala

Georgina pokazala zaručnički prsten koji je Ronaldo platio 750.000 eura

E. Čaušević

Georgina Rodriguez već nekoliko godina je u ljubavnoj vezi s Cristianom Ronaldom, a očekuje se da to uskoro krunišu brakom.

Georgina je svojevremeno radila u jednom butiku u Madridu gdje je i upoznala Ronalda, te je otkrila da je to tada bila ljubav na prvi pogled koja još uvijek traje.

Oni su već nekoliko godina u vezi i imaju jedno dijete zajedno, a Georgina je nedavno potvrdila i da je ponovo trudna, te da ona i Ronaldo ponovo očekuju prinovu.

Prošle godine objavljeno je da je Ronaldo zaručio Georginu i da bi oni uskoro trebali "stati na ludi kamen" i krunisati svoju ljubavnu vezu brakom.

Georgina je danas objavila zanimljivu fotografiju na Instagramu i u prvom planu našao se zaručnički prsten koji joj je kupio Ronaldo. Radi se o Cartier prstenu na kojem Ronaldo nije štedio i platio ga je čak 750.000 eura.

Također, objavljeno je da su se zaruke desile u septembru 2020. godine na jahti dok su oni bili na odmoru.

Georgina je ponovo pokazala ponosno svoj zaručnički prsten i ogromni dijamant koji košta pravo bogatstvo.

Top Komentari

Ocelot
Bit cemo iskreni Ronaldo nije ni osjetio da je dao 750 hiljada
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi