Reakcija Georgine na zakone u Saudijskoj Arabiji oduševit će svijet, a naročito ljude u toj zemlji
Foto: Instagram

Prilagođava se

Reakcija Georgine na zakone u Saudijskoj Arabiji oduševit će svijet, a naročito ljude u toj zemlji

E. Ganibegović

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez novi su stanovnici Saudijske Arabije. Tamo vladaju drugačiji zakoni nego u zemljama gdje su do sada živjeli, a Georgina je pokazala kako se nosi s tim.

Fudbalski svijet iznenađen je ostao kada je nedavno povrđen transfer Cristiana Ronalda u Al-Nassr iz Saudijske Arabije.

Taj klub preko noći postao je svjetski poznat i popularan, a Ronaldo je tamo dobio najbogatiji ugovor u historiji fudbala.

Zajedno s njim u zemlju koja je kolijevka islama otišla je i životna saputnica i izabranica Georgina Rodriguez.

U Saudijskoj Arabiji važe dosta drugačiji zakoni od onih na koje su navikli u Španiji, Italiji ili Engleskoj, no čini se da to njima ne smeta.

Uz određene povlastice koje imaju, očito je da su spremni prilagoditi se na novi način života, a to pokazuje i reakcije same Georgine.

Oglasi

"'Jer nam Bog nije dao duha straha, nego snage, ljubavi i zdravog razuma.' 2T 1:7", napisala je Georgina Rodriguez na Instagramu.

Radi se o stihu iz Biblije koji jasno ukazuje na to da je Georgina prihvatila novi način života, te je svojom reakcijom oduševila fanove širom svijeta.

Da je u potpunosti spremna na neki drugačiji život jasno pokazuje i način na koji je odjevena na ovoj fotografiji u Saudijskoj Arabiji.

Što se Ronalda tiče, očekuje se da za novi klub debituje 19. januara kada će se u Rijjadu igrati prijateljska utakmica između Al-Nassra i PSG-a. 

Top Komentari

BeskoPDX
Pa ima 200 miliona razloga da se prilagodi na privremeni boravak
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi