Dok Georgina čuva djecu u vili od 14 miliona, Ronaldo ispunjava želje lijepim Arapkinjama

Mnoge su sanjale ovaj trenutak

Dok Georgina čuva djecu u vili od 14 miliona, Ronaldo ispunjava želje lijepim Arapkinjama

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo je san mnogih žena. Bogat, zgodan, privalačan, poznat. Četiri faktora koja u moderno doba imaju možda i ključnu ulogu za svaku ženu prilikom odabira svog partnera. 

Ronaldo je krajem prošle godine šokirao fudbalski svijet odlukoma da napusti Evropu te karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji, tačnije u Al Nassru gdje će za dvije i pol godine zaraditi oko 500 miliona eura.

Najpopularniji fudbaler svijeta će u Rijadu imati praktično sve što poželi, tako će živjeti u luksuznoj vili od 14 miliona eura te njemu i njegovoj porodici neće ništa faliti.

Izgleda da Ronaldu neće manjkati i noćnog života što potvrđuje i snimak koji se pojavio kako višestruki osvajač Zlatne lopte uživa u odabranom društvu.

Već neko vrijeme se špekuliše da su odnosi između Ronalda i njegove partnerice Georgine Rodriguez poprilično hladni, a izgleda da u svemu tome i ima istine.

Oglasi

Naime, Ronaldo je bio u noćnom provodu u društvu najboljeg prijatelja Rickyja Regufea i dvojice svojih tjelohranitelja, braće blizanaca Sergio i Jorge Ramalheiro.

Sa njima su bile i neke dame kojim je Ronaldo vrlo rado ispunjavao želje i pravio zajedničke fotografije. Nešto što bi moglo jako zasmetati Georgini.

Georgina je u međuvremenu ostala kući te je Ronaldo odlučio da subota večer bude rezervisana samo za muško društvo.

Od ranije je poznato da Portugalac i njegova partnerica imaju neku vrstu sporazuma prema kojem fudbaler partnerici mjesečno daje oko 100.000 eura, a njen zadatak je između ostalo i da brine za njihovu djecu.

Krajem decembra su počele špekulacije kako je Ronaldo odlučio da odgodi svadbu za neki drugi termin te se to uopšte nije svidjelo Španjolki rođenoj u Buenos Airesu.

Neki mediji su otišli toliko daleko da tvrde kako su Ronaldo i Georgina zajedno samo radi međusobnog interesa odnosno sponzorskih ugovora koji im donose ogromnu zaradu.

Top Komentari

axel42
Dosadni ste ko kjurac
3 0
Zulfikar
Još vele da je polokao citavu platu, tako da jadnica mora ici cistiti drugima kuce da bi prehranila ćeljad.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti