Georgina i djeca jedva čekaju da Ronaldo ide na gostovanje da se "pošteno najedu"

I oni prate njegovu ishranu

Georgina i djeca jedva čekaju da Ronaldo ide na gostovanje da se "pošteno najedu"

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo je poznat po tome što ima zaista strogu ishranu već godinama, te dobro pazi šta će unijeti u svoje tijelo.

Ronaldo je poznat već godinama po svom fantastičnom izgledu, ali i nevjerovatnoj fizičkoj kondiciji. No, njegova ishrana je poprilično stroga i Portugalac voli da priča o tome.

Također, nedavno je otkrio da čak cijela porodica ima istu ishranu i da mu nekada itekako zasmeta kada njegov stariji sin Cristiano Junior zatraži da pojede čips ili popije kolu.

O tome je pričala i njegova izabranica Georgina Rodriguez koja je otkrila da se ona i djeca znaju opustiti što se tiče ishrane kada Ronaldo ode s klubom ili reprezentacijom na neko gostovanje.

"Trudimo se da svi jedemo isto jer uvijek jedemo zajedno. Ipak, kada s timom ide na neko gostovanje onda malo razmazim djecu, ali i sebe. Volimo da jedemo pizzu i kokice, ali i druge stvari koje ne konzumiramo kada je Cris tu jer se trudimo da budemo kao on", rekla je Georgina.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zeleni_zub
Za jedno 30 godina bice prejak dokumentarac o tome kakav je ovo ludak bio
10 1
dominquez77
Ovaj čovjek je zvijer realno. Vrhunski sportista.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi