Stigao je novi udarac za Piquea, ali Shakirina reakcija posebno boli

Činilo se da je napkon "mirno more"...

Stigao je novi udarac za Piquea, ali Shakirina reakcija posebno boli

Haris Zilić

Potpis o sporazumnom razvodu između Shakire i Gerarda Piquea malo je smirio situaciju između poznatog para koji je bio jedna od glavnih tema u 2022. godine. Nakon nekoliko dana tišine novi "talasi".

Španski mediji pišu da je Gerard Pique raskinuo vezu sa Chlarom Ciom Marti.

Navodno su ih vidjeli u svađi gdje je Chlara odbila da poljubi Piquea i nakon kraćeg razgovora otišla svojim putem.

Upravo veza sa Chlarom je kap koja je prelila čašu kada je u pitanju odnos između Shakire i Piquea.

Sada je bivši španski fudbalski reprezentativac dobio novi udarac koji nije baš očekivao nakon što se činilo da se situacija smiruje i da on i Shakira idu novim životnim stazama.

Navodno je Chlari smetalo što su je kolege i poznanici izazivali i govorili da se ponaša kao "diva", a Pique nije želio da baš komentariše pomenute izjave.

Oglasi

Ova situacija je izazvala nove špekulacije, neki idu daleko i govore da je ovo zatišje pred buru i pomirenje Shakire i Piquea.

Novonastalu situaciju kolumbijska pjevačica nije kmentarisala, nije se nikako oglašavala u medijiima posljednjih dana i okrenula se novim poslovnim zadacima i snimanju novih pjesama.

Da li je defnitivno završila životni period sa Piqueom? Teško je reći.

Pique je sada na raskrsnici. Shakira se "smirila", Chiara ga je napustila, a španski tabloidi jedva čekaju novi materijal, čini se da bi mogli dobiti još jednu "sapunicu".

Magazin 'Look' u nedavnim pisanjima uvjerava kako bivši igrač Barcelone već traži kuću u Miamiju u kojoj bi mogao odsjesti kad ode posjetiti djecu. Početni plan je pronaći prostrani stan s više soba u kojem će moći boraviti njegova djeca i roditelji.

Kada su mnogi pomislili da se smirila glvana tema u 2022. godini, čini se da stižu "talasi" koji bi mogli biti veoma zanimljivi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi