Otkriveni detalji zadnjeg susreta: Pique se srušio, počeo je plakati, onda mu je prišla Shakira...

Postignut dogovor

Otkriveni detalji zadnjeg susreta: Pique se srušio, počeo je plakati, onda mu je prišla Shakira...

Admin Čaušević

Gerard Pique i Shakira su već mjesecima jedna od glavnih tema u tablodima u Španiji i Južnoj Americi. Čini se da je poznati par konačno postigao dogovor oko razvoda, a sada su otkriveni i detalji sa njihovog posljednjeg sastanka.

U jednoj emisiji otkriveno je više detalja o 12-satnom pregovaranju Gerarda Piquéa i Shakire, zajedno sa svojim advokatima. Kako prenosi portal "Look", Shakira je tješila Piquéa u kuhinji.

Nekadašnji partneri su saopštili, nakon što je dogovor postignut, kako je javni fokus tokom pregovora bila "dobrobit njihove djece". Dogovorom je utvrđeno da će djeca otići živjeti s majkom u Miami.

Spomenuti magazin je prenio više detalja tih pregovora koji su završili kasno ujutro. Piqué je na taj sastanak stigao "emotivno vrlo dirnut, iscrpljen". U kući su ga već čekali kolumbijska pjevačica i njihovi advokati.

Tokom razgovora bilo je "prijekora, nerazumijevanja, suprotstavljenih stavova, ali niti jedne ružne riječi ili jedne više od druge. Sve je to bilo vrlo civilizirano iako su pregovori bili bili poprilično teški.

Prema navodima magazina Look, Piqué je, kako su sati prolazili, bio "nestabilniji od svoje bivše, koja je uvijek bila distanciranija i hladnija. Razgovor sa Shakirom i njenim advokatiima bio je kao razgovor sa zidom. Nisu pokleknuli i poručili su da neće popustiti".

Oglasi

Bivši fudbaler uz svu napetost koja se proživljavala u toj kući, iskoristio je priliku da izađe u vrt kako bi malo odahnuo. Po povratku, Piqué je ušao pognute glave i zamišljen i otišao sa Shakirom u kuhinju, ostavljajući advokate u dnevnom boravku.

"Tačno u tom trenutku Pique se srušio. Sam s osobom što mu je 12 godina bila supruga i majka njegove djece, nije mogao podnijeti pritisak i briznuo je u plač.

Pique je priznao da ne razumije nepopustljivost latino pop zvijezde, ali da se zbog dobrobiti svoje djece se više neće protiviti. Pjevačica ga je na kraju tješila nekoliko minuta u kojima su ostali sami i bez vanjskih smetnji uz srdačan zagrljaj", opisao je časopis.

Isti medij navod da Pique nije imao početnu volju za odlaskom iz fudbala. Ideja mu je bila prekinuti fudbalsku karijeru 2024. godine. Ali odlaskom u penziju moći će češće putovati u Miami kako bi bio sa svojom djecom.

"Gerardovo osjetljivo srce je iznenada i samo donijelo odluku da se oprosti dvije godine prije roka od svoje druge strasti - fudbalskog kluba Barcelona", navodi se u ugovoru.

Shakira je ponudila svom bivšem i njegovim roditelijva sve pogodnosti i udobnost u svakom trenutku za posjetu u SAD-u.

Magazin 'Look' uvjerava kako bivši igrač Barcelone već traži kuću u Miamiju u kojoj bi mogao odsjesti kad ode posjetiti djecu. Početni plan je pronaći prostrani stan s više soba u kojem će moći boraviti njegova djeca i roditelji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi