Uhvaćena u prolazu: Konačno je objavljena fotografija djevojke s kojom je Pique prevario Shakiru

Zajedno su već mjesecima

Uhvaćena u prolazu: Konačno je objavljena fotografija djevojke s kojom je Pique prevario Shakiru

Admin Čaušević

Tabloidima je trebalo duže vremena nego inače da otkriju identitet nove djevojke Gerarda Pique. 

Već mjesecima se špekuliše kako izgleda djevojka s kojom je Pique prevario Shakiru zbog čega je slavni par raskinuo nakon 12 godina veze.

U proteklom periodu objavljeno je niz detalja, međutim tek sada se u javnosti i pojavila prva fotografija nove djevojke zvijezde Barcelone.

Pikantne detalje donosi ko drugi nego britanska žuta štampa. Tabloidi sa Ostrva su otkrili da je riječ o 23-godišnjoj studentici.

Osoba u pitanju je Clara Chia Marti i student je Javnih odnosa, a sa Piqueom se upoznala u jednom kafiću u Barceloni gdje je radila kao konobarica.

Pique je novu djevojku ubrzo zaposlio u svoju produkcijsku kompaniju Kosmos gdje je i danas angažovana. Njeni zadaci su da organizuje događaje.

Oglasi

Nakon što se saznalo da je u vezi sa Piqueom izbrisala je sve profile na društvenim mrežama, pa o njoj nema previše informacija.

Ipak, nakon nekoliko mjeseci objavljena je i fotografija mlade djevojke koja je počela kružiti društvenim mrežama.

"Gerard i Clara se viđaju mjesecima. Krili su to, ali svi oko njih su znali šta se dešava. Mnogi su im pomogli da zataškaju vezu. Odlučeno je da Clara ugasi sve profile kako ljudi ne bi mogli naći njene fotografije. To je znak da Gerard misli ozbiljno s njom", riječi su svjedoka veze.

Podsjećanja radi, Shaqira i Pique su još u junu potvrdili razlaz nakon 12 godina, a još uvijek vode veliku borbu kome će pripasti skrbništvo nad djecom Milanom i Sashom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti